Dans je vrolijk!

Ben jij die vrouw die enorm van dansen houdt?
Die wil bewegen met lijf en leden, en ook met haar hart en ziel?
Die wil leren, die wil voelen, die wil zweten?
Die vrouw, die niet kan wachten tot het eindelijk weer woensdag is?

Ben jij die vrouw?
Dan is er voor jou geweldig nieuws: Dans je Vrolijk! start hoogstwaarschijnlijk weer in het jaar 2023!

Dans je Vrolijk! is een cursus voor vrouwen, die naast het plezier in dansen, ook bezig willen zijn met (zelf)ontplooiing.
De les is een combinatie van moderne dans en jazzdans, en wordt aangevuld met o.a. buikspieroefeningen.
Er wordt gewerkt aan kracht, souplesse, uithoudingsvermogen, lichaamshouding en lichaamsbewustzijn, muzikaliteit en ruimtegebruik.

De les bestaat uit verschillende onderdelen. Er wordt gestart met danspassen en -bewegingen om het lichaam warm en de spieren soepel te maken, daarna volgen krachtoefeningen om benen sterker en de totale lichaamshouding rechter te maken. Een serie grondoefeningen trainen de benen, buik, rug en/of billen. Een serie danspassen ‘over de diagonaal’ zijn er voor de conditie, het uithoudingsvermogen en het gebruik van de ruimte.
Vervolgens worden passen, inlevingsvermogen én plezier samengevoegd in een danscombinatie in één van de stijlen: moderne dans, jazzdans of musicaldans.
De les wordt altijd afgesloten door een cooling down, om adem, spieren en energie weer tot een dagelijks nivo te brengen.
Al deze onderdelen worden ondersteund door op de combinatie aansluitende muziekgenres: vooral veel lekkere oude disco uit de jaren ’70 en ’80 en moderne dansmuziek van Cirque du Soleil.

Wil je op de hoogte gehouden worden, app of mail me dan:
06-54292410 of anuschka@danszee.nl
Tot in DansZee!